WordPress

WordPress is een online en open soure website-maker. Het is een een website content management systeem (CMS) voor websites. Het is de meest eenvoudige manier om een professionele website te bouwen, helemaal aangepast op uw wensen. Met meer dan 45.000 plugins kunt u uw website zodanig uitbouwen zodat het over al uw benodigde functionaliteiten beschikt. Start een online winkel, maak een online portfolio, start een forum of houd een blog bij! Dit zijn slecht een paar van de vele mogelijkheden die WordPress biedt.

De meest populairee website bouwer van nu

Wist u dat al meer dan 60 miljoen mensen voor WordPress hebben gekozen voor hun website? Dat betekent dat WordPress op dit moment de meest populaire CMS is van allemaal. Dat is niet zo verwonderlijk. Er zitten vele voordelen aan het kiezen voor WordPress.

Waarom WordPress hosting?

Hieronder vindt u een greep uit de vele voordelen van WordPress voor uw website.

Eenvoudig aanpasbaar & ruime keuze uit designs

Een website in WordPress is eenvoudig aan te passen naar uw wensen. Websites in WordPress zijn gecodeerd in PHP. maar het mooie aan WordPress is dat er vele designs (zogenaamde templates) voorhanden zijn die het voor gebruikers mogelijk maakt om een website te bouwen zonder enige kennis van PHP.

Gratis

Het gebruik van en bouwen van een website in WordPress is helemaal gratis. De kracht van WordPress zit hem in de vele extra toepassingen die door mensen over de hele wereld gemaakt worden. Het overgrote deel hiervan is gratis, waardoor uw website dus complexer qua functionaliteit kunt maken. Denk bijvoorbeeld aan het toevoegen van reserveringssystemen, contactformulieren en complete webwinkels. Ook zijn er vele gratis templates beschikbaar waardoor u kunt kiezen uit ontelbaar veel designs voor uw website. Een passend design voor uw website zit hier gegarandeerd tussen.

SEO vriendelijk

WordPress websites zijn in de basis al zeer SEO vriendelijk. SEO staat voor Search Engine Optimalization en heeft te maken met hoe goed uw website te vinden is in grote zoekmachines zoals die van Google, Bing en Yahoo. Het betreft dan de zoekresultaten van Hoe hoog uw website in de zoekresultaten van deze websites terecht komt is afhankelijk van verschillende factoren. Een groot deel van deze factoren worden al automatisch voor u geregeld als u uw website met WordPress bouwt. Dat is toch mooi meegenomen?

Wereldwijd gebruik = wereldwijde kennis

Mocht u enthousiast raken en u uw website willen uitbreiden met meer functionaliteiten of tegen problemen aanlopen, dan kunt u online veel informatie vinden over WordPress. Ook zijn er veel fora waar experts u graag helpen met uw vragen en problemen.

Eenvoudig responsive websites creëren

Met WordPress is het eenvoudig om responsive websites te maken. Een responsive website is een website die zich aanpast aan de afmetingen van het scherm waarop de website bekeken wordt. Denk bijvoorbeeld aan een tablet of een mobiele telefoon. Een responsive website geeft bijvoorbeeld de menubalk op aan andere manier weer en verschillende kolommmen van een website worden op kleinere apparaten onder elkaar weergeven. Dit bevordert de leesbaarheid van de content op uw website.

Dit vinden klanten van onze WordPress hosting

Lees hier meer over de ervaringen van onze klanten

“Ik had geen idee dat ik zonder enige kennis in huis toch een prachtige website voor mijn cupcake bezorgbedrijf in elkaar kon zetten. Met WordPress is het me zonder hulp gelukt!”

Bianca

CupcakesAanHuis.nl

“In een handomdraai zette ik mijn portfolio van de afgelopen jaren zo online. Via mijn WordPress website heb ik inmiddels al meerdere nieuwe klanten gekregen!” Bart

Bartsoutdoorstudio.nl

“Jaren gelegen ben ik als een van de eerste beautybloggers van Nederland begonnen met een simpele site op WordPress. Inmiddels is mijn hobby uitgegroeid met mijn bedrijf en is mijn website ook professioneel met me meegegroeid.” Desiree

Desireetenbaken.nl

Begin met WordPress te werken met Uwdomein.nl