999-999-9999 support@uwdomein.nl

Webhosting

Als u uw website wilt bouwen of laten bouwen dan heeft u webhosting nodig. Webhosting is de dienst die opslag aanbiedt van alle informatie waar een website uit bestaat aan particuliere klanten en bedrijven, stichtingen en andere organisaties. Dit betreft de coderingen, afbeeldingen, videos, tekst en nog veel meer. Deze worden allemaal op een centrale online database geplaatst waar iedereen die verbonden is met het internet toegang toe heeft.

Een stabiele en betrouwbaare webhost

Het is aan te raden om uw website te hosten bij een betrouwbare webhost zoals uwdomein.nl zodat uw website altijd online te bereiken is en snel laadt. U wilt namelijk voorkomen dat uw bezoekers uw website niet kunnen bezoeken omdat deze door te veel internetverkeer niet of vertraagd bereikbaar is. Bovendien bieden wij nog vele extra voordelen aan onze klanten die hun website bij ons hosten.

Krachtige servers en razendsnelle laadtijden

Onze krachtige servers zorgen naast een stabiliteit en betrouwbaarheid er ook voor dat websites razendsnel geladen worden.

Hosting pakketten

Voor elk type website hebben wij een passend hosting pakket. Op onze website vindt u informatie over alle verschillende pakketten die we aanbieden. De verschillende tussen de pakketten zijn eenvouding weergeven waardoor u beter het pakket kunt kiezen wat bij u past. Als u hulpt wilt bij de keuze van het juiste hosting pakket, neem dan contact op met onze klantenservice en dan helpen wij u graag verder!

STARTER

Dit is het perfecte pakket voor kleine websites, voor startende bedrijven of voor bedrijven die geen uitgebreide data op hun website nodig hebben.

Het starter hosting pakket biedt genoeg opslagruimte voor kleine websites, zoals bijvoorbeeld restaurants, bloemisterijen, een online CV, advocatenkantoren of een reisblog voor uw vakantie.

Pakket bestaat uit:

  • één gratis domeinnaam
  • 5 gratis e-mailadressen
  • 5G opslagruimte

Media pakket

Dit pakket is een uitkomst voor websites die veel media online wil plaatsen, zoals fotos van hoge kwaliteit, video’s of audio’s.

Dit betreffen mediabestanden die veel opslag in beslag nemen en daarvoor een grotere opslag nodig hebben.

Op deze manier hebben bezoekers van de website de mogelijkheid om al deze media te bekijken.

Tegelijkertijd zorgen wij ervoor dat er zich geen problemen voordoen als er veel verkeer op de website plaatsvindt en verschillende media tegelijkertijd wordt gestreamd, bekeken of beluisterd.

Pakket bestaat uit:

  • één gratis domeinnaam
  • 10 gratis emailadressen en
  • 100G opslagruimte

Professional

Dit pakket biedt naast bovenstaande voordelen nog eens extra service in de vorm van een account manager die uw vaste contactpersoon is voor al uw vragen en opmerkingen omtrent uw website.

Dit is het meest uitgebreide pakket wat wij aanbieden en hiermee komt u niks tekort.

Pakket bestaat uit:

  • één gratis domeinnaam
  • Ongelimiteerde emailadressen
  • 200G opslagruimte

Website ontwikkeling

Bent u overtuigd over de keuze voor WordPress maar besteedt u het bouwen van de website toch liever uit aan iemand met meer ervaring? Geen probleem! Hiervoor bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bieden websites op maat die perfect zijn afgestemd op uw bezoekers en wat u met uw website wilt bereiken. Wij ontwerpen een website voor uw unieke bedrijf, stichting of organisatie in lijn met uw huisstijl. Verder garanderen wij een snelle website, een goede online vindbaarheid en uiteraard een veilige webhost omgeving. Dit zijn allen onmisbare aspecten van uw toekomstige website. Ook zijn al onze websites responsive en daarmee gebruiksvriendelijk voor uw bezoekers. Met onze websites op maat bieden wij bij uitstek de beste vindbaarheid in zoekmachines zoals Google, Bing en Yahoo. Hiermee bent u bij de lancering van uw website al gegarandeerd van de beste onbetaalde online marketing die er mogelijk is. De perfecte start dus als u meer klanten probeert te werven met uw website!

Begin met hosting met uwdomein.nl