Webhosting voor resellers

Wat is reseller hosting?

Reseller hosting is een vorm van webhosting waarbij wij van uwdomein.nl als eigenaar van de onze online webhostruimte, u de mogelijkheid bieden om uw toegewezen ruimte op de harde schijf en bandbreedte te gebruiken voor het hosten van websites voor rekening van derden. U kunt bij ons als het ware in groothandelvorm webruimte inkopen om vervolgens door te verkopen aan uw klanten, al dan niet inclusief met de service van het ontwikkeling van een bijbehorende website. U koopt bij ons dus een vaste opslagruimte en bandbreedte in, die u zelf kunt herverdelen per klant. Met reseller hosting maakt u per klant een aparte gebruiker aan en kunt u zelf bepalen hoeveel dataverkeer, schijfruimte en andere limieten u wilt toewijzen per klant. Hiermee kunt u dus verkopen dat het dataverkeer van de ene website de bereikbaarheid van de andere website op uw webruimte elkaar beïnvloedt. Het doorverkopen gaat onder uw naam, maar uw klanten kunnen wel rechtstreeks bij ons inloggen om hun webruimte te beheren.

Reseller hosting komt bijna nooit alleen

Reseller webosting kan worden gezien als de relatie tussen een groothandel en een detailhandelaar. Wij als webhostingbedrijf huren ruimte op onze servers aan u als doorverkoper. U kunt dan als reseller die ruimte verdelen en verkopen voor exact die hoeveelheid bandbreedte, schijfruimte en prijs die u wilt. Reseller hosting is een goedkope manier als u als webhosting ondernemer een ​​bedrijf wilt starten en (nog) niet wilt investeren in een eigen server. Maar u kunt ook interesse hebben om een hosting reseller te worden als u een aanvullende dienst kunt leveren. Dit is het meest gebruikelijk. De typische webhosting doorverkoper betreft vaak een webdesignbedrijf, webontwikkelaar of systeemintegrator die webhosting aanbiedt als een add-on-service. Met onze reseller-hostingplannen kunt u als doorverkoper uw eigen serviceplannen maken en uw eigen prijsstructuur kiezen. Eveneens kunt u uw eigen merknaam opstellen via aangepaste controlepanelen en servers, die overigens exact hetzelfde werken als het platform van uwdomein.nl wat u gewend bent.

Wat heb ik nodig als webhosting reseller?

Reseller hosting vereist geen uitgebreide kennis van de technische aspecten van webhosting. Wij van uwdomein.nl zijn verantwoordelijk voor het onderhoud van de netwerkinfrastructuur en hardware. Eveneens configureren, beveiligen en werken wij de server bij. Als reseller bent u verantwoordelijk voor de interface met uw eigen klanten, maar eventuele hardware-, software- en verbindingsproblemen zijn niet uw verantwoordelijkheid.
Webhosting is echter een van de grootste online bedrijven, omdat elke website hosting nodig heeft.

Alle voordelen op een rij

Korting. Als doorverkoper van onze online webruimte krijgt u aantrekkelijke korting op al onze webhosting pakketten. Hoe meer u verkoopt, hoe hoger uw korting! Deze korting kan aardig oplopen naarmate u meer verkoopt. Op onze pagina met prijzen vindt u meer informatie over onze aantrekkelijke kortingen.
Het doorverkopen van onze online webruimte is een vrijwel risicoloze investering. U kunt uw webruimte bij ons naar gelang uitbreiden zodra u meer klanten heeft die bij u webhosting willen afnemen. Er is dus geen noodzaak om zelf te investeren in een eigen server en dat maakt reseller hosting een zeer interessante optie voor beginnende ondernemers.
Als u momenteel al verwante diensten aanbiedt zoals webdesign of website-ontwikkeling, dan is webhost reselling voor uw klanten een logische aanvulling op uw huidige serviceaanbod.
U kunt onze webruimte eenvoudig en zonder problemen onder uw eigen naam doorverkopen. Dit komt professioneel over op uw klanten en voorkomt dat de klanten die u binnen haalt rechtstreeks bij ons afnemen.
Er is geen technische kennis vereist om doorverkoper te worden van webhosting. Alle technische aspecten van de webhosting vallen onder onze verantwoordelijkheid.
Webhosting is de toekomst! Anno 2019 kan geen enkel bedrijf meer zonder website, dus de vraag naar webhosts is hoger dan ooit.

Reseller voor webhosting worden