Over Ons

Uwdomein.nl is Nederland’s meest betrouwbare webhost- en domeinnaamaanbieder. Wij hebben een passie voor alles omtrent websitehosting en -ontwikkeling en dat ziet u terug in onze service. We streven te allen tijde naar de beste klantenservice in de webhostingindustrie.

Uwdomein.nl

Wij zijn begonnen als een klein maar zeer gespecialiseerd bedrijf in webhosting. In 2007 is uwdomein.nl opgericht door Bart van der Meer en Richard Groenendijk. Als ervaren website-ontwikkelaars liepen wij tegen het probleem aan geen Nederlandse websitehost te kunnen vinden die beschikte over uitstekende online klantenservice met technische ondersteuning. Naast een hulpvaardige en snelle klantenservice is een uitstekende technische ondersteuning namelijk essentieel voor een webhostbedrijf. Omdat deze op de Nederlandse markt nog niet bestond, besloten wij zelf het heft in handen te nemen en ons eigen webhostbedrijf te starten.

Een jaar later kwam daar de specialisatie in domeinnamen bij en richtten wij onze dochteronderneming in domeinamen en domeinextensies op. In de beginjaren hebben wij ons vooral gefocust op traditionele vormen van webhosting. Maar omdat wij graag met de tijd meegaan zijn daar in de loop der jaren ook nieuwe vormen van webhosting bijgekomen. Wij volgen nieuwe ontwikkelingen op het gebied van webhosting en –ontwikkeling op de voet. Zo garanderen wij u het meest uitgebreid aanbod aan diensten en kunt u kiezen welke services het best bij u of uw bedrijf passen. Zo kunt u inmiddels ook bij ons terecht voor cloud hosting en reseller hosting, relatief nieuwe vormen van webhosting. Op onze pagina ‘Soorten webhosting’ kunt u meer lezen over deze verschillenden (moderne) vormen van webhosting die wij aanbieden.

Klantenservice & technische ondersteuning

Perfecte technologie bestaat niet. Er kunnen altijd problemen optreden, ondanks onze servers van de beste kwaliteit en onze uitgebreide hostingpakketten. Goede technische en klantondersteuning staat bij ons voorop. Wij van uwdomein.nl ondersteunen de meest moderne technologie. Daarnaast vinden wij beveiliging en stabiliteit erg belangrijk. Maar wij onderscheiden ons vooral op het gebied van service en ondersteuning. Om deze reden wilt u echt bij ons terecht.

Naast onze klantenservice kunt u als klant bij ons gebruik maken van de volgende gratis services:

Trasnfer ondersteuning

Als u uw website van de ene naar de andere host verplaatst, met name een website met een database (zoals een WordPress- of Drupal-website), ontvangt u bij ons ondersteuning bij deze overplaatsing. Er kunnen veel kleine dingen fout gaan in het proces, dus als u geen technisch expert bent, is deze ondersteuning een uitkomst.

Uptime-garantie

Wij garanderen een bereikbaarheid van 99,99% van de tijd. Onze servers zijn zo krachtig en betrouwbaar dat we een bereikbaarheid van bijna 100% kunnen garanderen!

Gratis module-installatie

Wij bieden de mogelijkheid om CMS-modules te installeren op systemen zoals WordPress, Drupal en Joomla. Als u bij het installeren hiervan directe hulp nodig heeft dan helpen wij u graag verder.

Directe activering.

Uw aankopen worden bij ons automatisch verwerkt en geven u onmiddellijk toegang tot uw hostingaccount. Doordat wij uw betaling direct kunnen verifieren kunt u direct aan de slag met uit hostruimte en website.

Neem contact met ons op

Heeft u een vraag, een probleem of een klacht? Via onze online support system kunt u 24/7 contact met ons opnemen. Hierbij wordt automatisch een ticket aangemaakt en kunt u de status van uw contactaanvraag eenvoudig volgen. Onze reactietijd betreft maximaal 3 werkdagen, maar we streven ernaar om u binnen 24 uur antwoord te geven. Via online support system kunt u terecht voor relatief kleine problemen die zich kunnen voordoen.

Heeft u een dringende vraag of probleem, dan kunt u onze klantenservice en technisch ondersteuningstem ook op gezette tijden bereiken via de telefoon. U kunt ons van maandag tot en met zondag telefonisch bereiken van 07:00 tot 22:00 (Nederlandse tijd).

Need Support? Get in touch with us.

13 + 1 =